18 Mayıs 2010 Salı

Doğum Hikayesi: ALYA BeBeK

Yine bir can dünyaya geldi ve ALYA BeBek, Birtanecik annesi Ergül ile Birtanecik babası Evren'in sevgilerini katarak zevkle hazırladıkları benim de fotoğrafladığım rengarenk odasına yerleşti :)
İşte karşınızda MutluMasal'ımın kahramanları Sevgili Ergül-Evren-Alya BeBek ve ALYA BeBeK'in fotoğraflarımla doğum hikayesi...

Saatler sabah 09:00'u gösterdiğinde doğumun gerçekleştirileceği hastaneye heyecan dolu yüreklerimizle akınımız başlamıştı :) Ben fotoğraf makinemle Sevgili anne adayımızın karşısındaki yerimi alırken, 9 ay boyunca eşinin yanından ayrılmayan Sevgili Evren de Ergül'ün yanındaki yerini almıştı :)


Ameliyat saati olarak verilen 10:30'un yaklaşmasıyla heyecanlı bekleyişte son viraja girildi :) Hastane odasındaki tüm bekleme dönemini büyük bir sakinlikle geçiren Ergül ameliyat saatinin gelmesiyle birlikte ise heyecanını doruklarda hissetmeye başladı :)


Diyorum ya Evren hep Ergül'ün yanındaydı diye, gerçekten 1 dakika olsun eşinin yanından ayrılmayan Evren hepimizden tam not aldı :)


Saatler 10:30'u geçerken ameliyathanede son hazırlıkları tamamlanan Ergül'ün yanına Evren ile beni de aldılar ve yine mucizevi bir ana tanıklık etmek için fotoğraf karelerim sıralandılar :)
Bu arada baştan beri oldukça dirayetli olan ve Ergül'den desteğini bir an olsun esirgemeyen Sevgili Evren, ameliyat sırasında eşine moral vermeye çalışsa da çıktığında da söylediği gibi doğuma girmeyi ve sevdiği kadının acı anlamında ne hissettiğini tam olarak anlamadan öyle çaresizce yanında oturmayı sevmemişti :)


ve vakit tamam, işte meleğimiz geliyor :)


saatler 10:50'yi gösterdiğinde ameliyathanenin içini bir meleğin herkese merhaba diyen ağlamaları kapladı :) 


ilk kontrolleri yapılan ALYA BeBeK annesine kavuşmak için hazırlandı


ve ilk görüş 9 aylık o heyecanlı, yorucu ve merak dolu sürecin son noktası...
kadının rahmine düşmesiyle başlayan bebeğine olan sevgisinin ilk canlı görüntüsü gözlerde yine yaş, yüreklerde yine tarifi imkansız bir heyecan, mutluluk ve sevgi seli...


Bebeğini ilk gördüğü andan itibaren Ergül yüreğindeki tüm kavuşma arzusu ile kızına sımsıkı tutundu, bana da bu sımsıkı tutuşan elleri fotoğraflarımla yarınlara saklamak kaldı :)


Sevgili ALYA BeBeK 3.020 kg ve 49 cm :)


Bekleyişin sonu, işte ilk kucağa alış ile birlikte anneden kızına çağlayan sevgi selinin gözlerdeki yansıması bir damla gözyaşı ve yürekten akan şükür duaları... 


Annesinin ardından babasına kavuşan ALYA BeBeK...
Şu an karnı tok, dünyaya gelme telaşından yorgun ama güven dolu kollarda olduğundan mutlu ve huzurlu :)


Yeni doğmuş kızımızın birkaç karesi...




Bunlarda Ergül-Evren çiftine uğur getiren kızlarının uğur böcek temalı odasının doğuma yansıyan güzellikleri yani uğur böcekli çikolataları :)


Sevgili Ergül ve Sevgili Evren dünyaya gelen minik kızınızla bir ömür sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeniz, aranızdaki sevgi seline kattığınız meleğinizle hep mutlu günlere uyanmanız dileğiyle :)
Beni MutluMasal'ınıza ortak ettiğiniz, hayatınızın bu en özel ve en önemli anında beni yanınızda istediğiniz için çok teşekkür ederim...
İşte yine bir can daha dünyaya geldi ve bir yuva daha ağlama seslerinin yarın bir gün şen kahkahalara dönüşeceği altın topuna kavuşma sevinci ile şenlendi :) Allah dileyen ve çocuk özlemini yüreğinde hisseden herkese bu tarifi imkansız heyecanı ve mutluluğu yaşatsın...
Yer: Kadıköy Şifa Hastanesi

53 yorum:

''AnGeL!CAbuZ'' dedi ki...

çok duygusal bir tablo..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..küçük kızlarının şansı hep açık olur inşallah..
anneye de çok geçmişler olsun...

mutfakcini dedi ki...

Canım..Fotoğraflara bakarken ben de bir kaç damla göz yaşımın akmasına mani olamadım..O an ki duygusunu paylaştım,yaşadım sevgili Evren'in..Allah sağlıklı,mutlu,hayırlı ömürler versin minik prensese..Anne- babayı tebrik ederim,güle güle büyütsünler.Emeğine sağlık bitanem.

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

gene ağlayarak baktım ...allah analı babalı ve sağlıkla büyümeyi nasip etsin

çok güzel bir melek kuzucuk

Zeynep'in Evi dedi ki...

gayet güzel fotoğraflara bakarak okuyarak sayfanı aşağıya doğru çekiyordum ama annenin o yaşlı gözlerini görünce ben de ağladım=(

Mlke_Btkn dedi ki...

uyyy!! kıyamammm...
allah analı babaı büyütsünn..

Kırmızı Papatya dedi ki...

Canım arkadaşım yine harika yakalamışsın "o an" ları..
Fotoğraf karelerinde gezinirken çok duygulandım..
Yaşayarak izledim..
Bu emeklerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum..
Mutlu Masal'ın uzun zaman sürmesi dileğiyle,
Sevgiler..

Chilek dedi ki...

Yine gözlerin dolarak baktım resimlere, insanın içi hop ediyor bakarken bile:)Ellerine sağlık Nilaycım yine çok güzel kareler olmuş.

Burcu Çalışkan dedi ki...

ayyyy tipe baak nilay :)) maşallah ona sende yine güzel karelerin ve dokunaklı yazınla süper bir iş çıkarmışsın canım

Adsız dedi ki...

ne kadar güzel bayıldım her resime ayrı ayrı.Allah anne babasına bagıslasın minik Alya'yı..

handeguler dedi ki...

İnanılmaz güzel fotograflar. Benim çocuğum yok ama olmasını ve bu hikayeyi sizin fotoromanlaştırmanızı çok isterim. Allah bebeği anneli babalı büyütsün. Hep sevgiyle büyüsün.

Berra Bayka dedi ki...

nilay ellerine sağlık .. özellikle doğum fotolarının takipçisi oldum valla.. hiç yeni doğan bebek görmemiştim.. annenin gözündeki bi damla yaş çok fena duygulandırdı beni sabah sabah.. ilgiyle takip ediyorum..

çeşnici Handan dedi ki...

Nilaycığım, fotoğraflardan çok duygulandım. Ne güzel her yeni bebek yeni bir umut, yeni bir fidan, yeni bir başlangıç. Allah analı babalı büyütsün.

ece ve annesi dedi ki...

merhaba;
keşke bloglara hamileliğimde rastlasaydım sizinle tanışırdık :)

hastanemizin fotoğrafçısının çektiği küçük bir cd miz var ama sizinkiler muhteşem kareler...
bir de yüzüm aşırı şişmişti.nerdeyse şimdikinin 2 katı bir surat. o yüzden fotolara bakmak istemiyorum kendime .
şimdi imrendim ama... gerçekten unutulmayacak anlar...

Saglıklımutfak dedi ki...

Burcu ve senin şu resimleriniz yüzünden 2. doğurasım geliyor söyleyeyim . çok duygusal ve çok güzel eline sağlık nilaycım

annesiningülü dedi ki...

Annenin kavuşma anı bitirdi beni Nilay. o kadar duyguluki fotoğraflar elde değil ağlamamak :(
hoş gelmiş dünyaya anne-babanın gözü aydın

Hande dedi ki...

Hoşgeldin Alya. Ömrün de adın g,b, güzel olsun.

Eline sağlık Nilaycım

Unknown dedi ki...

Yok yok ben bakamıyorum senin resimlerine..O annenin gözündeki yaşı görüyorum ya,ben ssalya sümük durumu..Off Allahım ben neden bu kadar sulugözlüyüm...
Ellerine sağlık...

Unknown dedi ki...

bunlar nasil güzel resimler böle. hele o bebek annenin kucagindayken ve annenin göz yaslari akarken. cok duygulanim bende !!!

Hande dedi ki...

Nilaycım, doğum öncesi ve sonrasında daha güzel kareler çekilemezdi. hepsi muhteşem. bebe sağlıklı mutlu bir hayat dilerim.

nuray ege dedi ki...

ellerine sağlık nilay'cım...Çekimlerin herzaman ki gibi yine çok güzel ve özel olmuş.annenin yaşadığı en duygulu anlarla bizlerde duygulandık. ALYA bebek sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşş.Allah analı babalı büyütsün.

Adsız dedi ki...

gözlerim doldu o an aklıma geldi bir an....hş gelmiş alya bebek....

April dedi ki...

Off ama hep ağlıyorum ben doğum fotoğraflarında.
maşallah çok güzel bir bebek, ço kgüzel bir anne ve harika fotoğraflar...

Unknown dedi ki...

annenin gözündeki o damla yüreğe de düşüp can suyu oluyor sanki dünyanın ennn muhteşem çiçeğine.. her yavru kendi annesinin bitanesi.. diliyorum isteyen herkes yaşasın bu duyguyu, her anne yavrusuyla yavrularıyla mutlu yaşasın..
ve sen güzel gözlü Nilay... bu anları yine "ana yüreğinle" yakalamış, muhteşem kareler çıkarmışsın.. gözlerine, ellerine, yüreğine sağlık..

NiLaY dedi ki...

Angel!Cabuz, doğum gerçekten tüm duyguları bünyesinde barındıran mucizevi bir an, güzel dileklerin için teşekkür ediyorum :) sevgiler..

Ebrulicim, duygusal, yumuşak kalpli arkadaşım benim :) amin diyorum tüm iyi dileklerin için en kocamanından :)

Elçincim, tüm bebekler gibi Alya da melek gerçekten :) dediğin gibi sağlıklı ve uzun ömürlü olsun bebeğimiz inşallah..

Melikecim, :)) amin canım..

Zeynep, duygusal güzel kıyamam sana :) annelik hep diyorum ya cidden anlatılacak birşey değil o duygu selini yaşamak gerek :)

NiLaY dedi ki...

Saklı inci, canım yorumun o kadar yürekten ve o kadar yüreklendirici ki çok teşekkür ediyorum. o anı sizlere yaşatabildiysem ne mutlu bana, dediğin gibi umarım daha nice uzun seneler sizlere MutluMasal'lar anlatırım :)

Burcucum, sağol canım pek sempatik ama bir o kadar da gür sesli bir meleğimiz oldu sağlıkla çok şükür :)

Handancım, amin canım :) çok teşekkür ederim..

Hande Güler, o mucizevi an geldiğinde yanınızda olmayı ve bebeğinizi birlikte karşılayı gerçekten çok isterim sevgili Hande :) hayırlısı olsun diyorum yürekten :)

Handan abla, aynen öyle :) her yeni bebek yeni bir umut bu dünyaya dikilen yeni bir fidan :) tüm fidanlarımız sağlıkla büyür inşallah :)

NiLaY dedi ki...

Berra, canım çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için :) elimden geldiğince o güzel anlara sizlerde tanıklık edin istiyorum :) takip et canım beni, sana daha ne güzel bebekler göstericem inşallah ben :)

Ece, gerçekten doğum fotoğrafları çok önemli sen yine iyi kötü çektirmişsin birşeyler maalesef ben alelacele onu bile beceremedim :) şimdi hamile gördüğüm herkese bol bol fotoğraf çektirmelerini salık veriyorum :)

Hilalcim, doğur doğur doğur :) canım hayırlısı tabii de kardeş güzel şey ama dimi :))

Baharcım, en güzel andır canım kucağa ilk alış bilirsin, ki Ergül de bu anı gerçekten dolu dolu yaşadı mutluluktan gözyaşları sel oldu aktı :)

Handecim, teşekkürler canım, amin diyorum :)

NiLaY dedi ki...

Pınarcım, :) annesin de ondan canım benim :) ben de doğumdan sonra herşeye ağlayan bir tip oldum, herhalde seninkide benimki gibi annelikle duygusallaşan ruh hali canım :) teşekkür ederim güzel sözlerin için..

Senacım, mutluluğun resmi derler ya anne için kesinlikle o kare bence mutluluğun kendisi :)

Handecim, canımsın çok teşekkür ederim, elimden geleni yaptım ki emeklerimin beğenilmesine de çok mutlu oldum :)

Nuray ege, canım çok teşekkürler, böylesi yüreklendiren yorumlarınız yaptığım işi daha da anlamlı hale getiriyor, yanımda olduğun için sağol :) sevgiler..

Asyaselda, bir güzel yürekli anne yorumu daha :) teşekkürler canım..

NiLaY dedi ki...

April, canımsın sen benim biliyorsun değil mi :) darısı önce teyze olarak ardından da anne olarak başına diyorum ve seni kocaman öpüyorum :)

Berfucum, bu nasıl güzel bir yorumdur böyle güzel yürekli arkadaşım benim :) çok teşekkür ediyorum hem desteğin hem de varlığın için :)

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Selam...
Bana da keşkeyi yaşattınız.Keşke bende sizi daha önce tanımış olsaydım.Çok isterdim doğum anımın fotoğranlanmasını.Kısmet ama değil mi bazı şeyler.Kolaylıklar diliyorum.

pelince dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün.. Dünyanın en güzel anına tanık oluyorsun.. Harika bir duygu...ben olsam makine sürekli titrerdi:))

Emeğine sağlık..

Sevgiler..

ceydabural dedi ki...

nilaycım harika bir doğum hikayesi çekimi olmuş çok beğendim bakan gözüne emeğine sağlık ne güzel sezaryan olunca anneyi babayı böylesi güzel çekebiliyorsun

bundan sonraki doğum çekimlerim sezaryan olur inşallah :)

nehircce dedi ki...

Maşallah,, ne kadar güzel bir hikaye okur gibi seyretmek, öyle içli içli bakmak geçmişe gitmek eline sağlık gözlerin dert görmesin :) Bebişe de sağlıklı uzun ömürler dilerim..

Unknown dedi ki...

harika bir tablo allah bebişi ve ailesini hep korusun mutluluk versin.sizinde ellerinize sağlık harika resimler.

Güneş Akay dedi ki...

Çok güzel "an"lar sağlıkla sevgiyle büyüsün/ler.

tozlu sandık dedi ki...

Mükemmel bir fotoğraf yorumu... Bakarken tüylerim diken diken oldu... Allah minik bebeğe sağlık ve uzun ömür versin...

MAVİ TUTKU dedi ki...

Her seferinde duygulanıyorum, kopuyorum gözlerim doluyor. Muhteşem ya..

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bunlar süper resimler.Allah analı babalı büyütsün.
Sevgiler:)

Pabuc dedi ki...

Mucizenin gözle görünür hali..Muhteşem...

Unknown dedi ki...

gözlerim doldu gerçekten çok güzel maaşallah, çok da güzel çekmişsin eline sağlık..

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Güzel Arkadaşım benim,
harika fotoğraflayıp, harika anlatmışsın. İki yeğenim de aynı hastanede doğdu.
Birden dakika dakika onların doğumlarını hatırladım. Valla hala gözlerim dolu dolu. Allah analı, babalı, sağlıklı, mutlu büyütsün inşallah. sevgiler.

NiLaY dedi ki...

İkiz annesi dilek, gerçekten o mucizevi anınızda yanınızda olmayı çok isterdim, doğum için kısmet olmamış ama istediğiniz zaman dilediğiniz bir çekim için ben burdayım :) sevgiler..

Pelince, başta benimde titriyordu canım ama şimdi şimdi alıştım artık :) dediğin gibi o an cidden süper :) teşekkürler iyi dileklerin için de..

Ceydacım, evet canım sezeryan çekim açısından rahat ama inan normal doğumu anne-babayla heyecanla beklemek gibisi yok :)

Nehircce, anneler farklı bir gözle görüyor, bir sürü güzel anısını canlandırıyor sanırım karelerde :) çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için..

Muyurt, merhaba ve bu güzel yorumunla hoşgeldin :)

NiLaY dedi ki...

Güneşcim, amin canım :))

Tozlu sandık, çok teşekkür ediyorum hem ziyaretiniz hem de güzel yorumunuz için :) sevgiler..

Onuncu köyün adamı, doğum hikayelerini sevdiğinizi biliyorum :) teşekkürler..

Şanslı, teşekkürler canım, amin diyorum en kocamanından :)

Pabuç, gerçekten doğum olayını anlatan en doğru kelime "mucize" :) sevgiler..

NiLaY dedi ki...

Bal köpüğü, çok teşekkür ederim :)

Güngörcüm, çok teşekkür ederim arkadaşım yorumun ve güzel dileklerin için.. herkese güzel anlarını hatırlatmak gerçekten çok mutlu ediyor beni :) allah yiğenlerine uzun ve sağlıklı ömürler versin, öpüyorum ikisini de :))

Pelin Aksesuar dedi ki...

harika bayıldım.. gözlerim sulandı.fotolar ve anlatım şahane.. ellerinize ve yüreğinize sağlık..

Adsız dedi ki...

ŞUAN AĞLIYORUM NİLAYCIM.ALLAH UZUN SAGLIKLI OMURLER VERSIN.BANADA BU DUYGUYU TATDIRIR INSALLAH.YÜREĞİNE SAĞLIK SENINDE.

ZUHAL dedi ki...

Merhaba Tatlı BLOG sahibesi.Canım arkadaşım Tülinciğimde size rastladım..Fotoğrafları görünce kendi sezeryanım aklıma geldi.Anlatılamaz bir şey bu.Çok da güzel fotoğraflamışsınız.Sevgiler bırakıyorum size.Görüşürmek üzere...

burcu d. dedi ki...

Oh my god...bu resim serisi harika!! gercekten söyleyecek birsey bulamiyorum. heyecanlarini, sevinclerini...bütün duygularini resimlerle yakalamissin...hem'de mükemmel bir sekilde. TEBRIKLER!

NiLaY dedi ki...

Pelin, güzel yorumunla hoşgeldin :) çok teşekkür ederim..

Dolunay, canım tattıracak tabii ki az kaldı biliyorsun, sen de sağlıkla kavuşacaksın yavrucuğuna :)

Zuhal, bu nasıl içten bir yorumdur böyle :) çok teşekkür ederim. hoşgeldin, iyi ki geldin :)

Burcu d., çok teşekkür ederim, elimden geleni yaptım, tüm bu duyguları sizlere hissetirebildiysem ne mutlu bana :) sevgiler..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

resimler harika,anne ile kızın kabuşma anındaki karelerde nedense benimde gözüm doldu. Allah uzun ömürler versin Alya bebeğe. Buarada sizinde çekimlerinizi taktir etmek lazım

NiLaY dedi ki...

Yetenek-sizin, çok teşekkür ediyorum, girdiğim doğumlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum :) beğenmene çok sevindim :)

kirazzade dedi ki...

Bu ne güzel bir doğum hikayesi böyle! Benim de gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu. Maşallah bebeciğe! Allah hayırlı ömür versin.

PıNaR dedi ki...

Hoş geldin Alya , çok şanslı bir bebeksin annen baban gördüğüm kadarıyla sevgi pıtırcığı. Nilayım ellerine sağlık yine döktürmüşsün çok heycanlı oluyor önce oda sonra doğum sırayla bir bir mutluluklara şahit oluyoruz sayende.

NiLaY dedi ki...

Kirazzade, çok teşekkür ediyorum hem güzel yorumunuz hem de iyi dilekleriniz için :) sevgiler..

Pınarım, canım gerçekten benim için de öyle bir mucizeye öncesi ve sonrası ile tanıklık etmek süper bir duygu, senin mucize napıyor uyumuştur herhalde artık bu saatte :) öperim sizi en kocamanından :)