30 Nisan 2012 Pazartesi

Antalya'dan bildiriyoruz herşey süper :)


Kış aylarında yoğun geçen kimi gündüz kimi gece denk gelen bazen aynı gün içinde birden fazla koşturduğum doğum çekimlerinin yorgunluğunu atmak, kocişle laflamak, birtanecik kızım ile denize atlamak için birkaç günlük Antalya kaçamağımız dün itibariyle başlamış bulunmaktadır :)
Antalya'da hava şeker gibi, deniz suyu hafif serin, yer yer derin ve tatil gibisi yok derim :)
Hepimize mutlu bir hafta olsun...

27 Nisan 2012 Cuma

Nişan Çekimi: Gülsen ve Serhat

Yıllar yıllar önce tanıştık bir arkadaşımız vasıtasıyla Gülsen ile... Sonra baktım yanında gülmekten keyif aldığım, zamanın tüm sıkıntısını unutturan, beni rahatlatan, kendimi iyi hissettiren bir dost olarak omuz vermiş bana en zor zamanlarda. Gülen yüzü, çocuksu tavırları ile bazen kendimi ablası olarak bazense 9-10 yaşlarında lastik atlayan arkadaşı olarak, apartmanda komşu zillerini çalıp kaçan afacanlar gibi hissettim... Uzun uzun gecelerde dertleştiğim, sırrımı verdiğim sırrını sakladığım kardeşim oldu sonralarda...
Yıllar 2006'yı gösterdiğinde de Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesini MFÖ'nün sarı laler şarkısı çınlatırken buldum dedi, sana senin gibi birini hayattan zevk alacağın eşini buldum dedi ve o çocuksu saflığı ve temiz kalpliliği ile bizi kocişle biraraya getirdi :) Aradan geçen yıllarda mutlu evliliğimin hem mimarlarından biri hem de en yakın şahidi oldu ve yürekten istediğim mutluluğu o da sonunda buldu :) Değerini bilen, sevgisini hissettiren, güzel yürekli Serhat ile evlilik yolunda ilk adımı attı ve geçtiğimiz günlerde nişanlandı...
Mutlu Masal Photography olarak hızla yarınlara sakladığımız çekimin ardından Eylül ayında evlenecek olan bu güzel arkadaşlarımın nikah şahidi olacak olmanın heyecaın iile gün sayıyor ve hepimize mutlu bir haftasonu diliyorum :)









26 Nisan 2012 Perşembe

Benim mevsimim geldi :)

Hiç gelmeyeceğini sandığımız yaz mevsimi kendini gösteriyor gibi artık, havaların hızla ısındığı, güneşin kendini sınırsızca gösterdiği ve benim 4. yaşgünümle başlayan bu güzel haftada doğumgünümü kutlayan herkese çoooook teşekkür ediyor ve sizleri kocaman kocaman öpüyorum :)

25 Nisan 2012 Çarşamba

Doğum Hikayesi: ELA BEBEK

Bugün sayfamda yer alan Mutlu Masal Photography'nin kahramanı ELA BEBEK, benim can dostlarımdan hayatımın neredeyse son 20 yılına şahitlik etmiş olan Elif'imin bebeği. Sırayla evlendiğimiz ve sırayla bebeklerimizi dünyaya getirdiğimiz arkadaşlığımızda Elifcik elini çabuk tutarak 2. tura başladı ve yakışıklı oğlu Kaan ile sürdürdüğü mutlu evliliğini bir de güzeller güzeli kızı Ela'nın doğumu ile taçlandırdı.
Hamile olduğunu öğrendiğinin haftası çocuk doktoru olan arkadaşımın mecburi hizmetinin Van Erciş'e çıktığını öğrendik, gidişinden aylar sonra da Van depremiyle bir canımızın orada olması ile telefonlara sarıldık neyseki kendine ve yanında götürdüğü oğulcuğuna birşey olmamıştı ama hem hamilelikle hem deprem sonrası oluşabilecek hastalıklara karşı orada çalışması çok uygun olmasa da izne çıktığı son güne kadar Van-İstanbul arasında mekik dokudu...
Aradan geçen aylar sonunda sağlık ve mutlulukla hamileliğinde son günlerine gelen arkadaşımı ve büyük destekçisi eşi Önder'i doğum anlarında yalnız bırakmayarak fotoğrafladım. Büyük bir keyif ile yaptığım işim sayesinde hem can dostuma güzel bir hatıra bıraktım hem de canımın canının dünyaya gelişine büyük bir mutlulukla şahitlik ettim :)
İşte karşınızda yeni kızımız ELA BEBEK :)











Elifim ve Öndercim dünyaya getirdiğiniz güzel kızınız ve yakışıklı oğlunuz ile size sağlıklı ve mutlu bir ömrü diliyorum. Daha nice senelerde birbirimizin nice mutluluklarına tanık olmak dileğiyle :)

24 Nisan 2012 Salı

MuCiZeMMM "4" yaşında :)


Bugün tam 4 sene oldu Mucizemi, Canım Kızımı, Nil'imi kucağıma alalı, onun süt kokusuyla tanışalı, ünvanlarıma anne olanı katalı, hayatımın rotası şaşalı :)
Dün babaaanemizin evinin bahçesinde tüm akrabalar ve yakın dostlarımızla kutladığımız 4. yaş doğumgününde sürekli kocişle birbirimize bakıp ne ara büyüdü bu kız diye düşünmekten ve tabii dillerimizden düşürmediğimiz dualarla eğlenceli bir günde şükretmekten geri kalmadık. Akşam ise çok ama çok mutlu bir doğumgünü geçiren kızımızın huzurla uykuya dalışını seyredip iyi ki dedik iyi ki Nil'imiz var :)
Allah hepimizin kuzularına sağlıklı ve mutlu bir ömür verirken, hasretle çocuk sahibi olmayı bekleyen aileleri de bu duygu seli ile en yakın zamanda buluştursun :)

Doğumgünün kutlu olsun Canım Kızım
SENİ ÇOK SEVİYORUZ :)

20 Nisan 2012 Cuma

Nişan Çekimi: Elif ve Gürkan

Tatlı bir çift var bugün sayfamda, geçtiğimiz sonbaharda İstanbul'un bir açan bir kapayan havasında yağmur ertesi bir nişan çekimi yaptık Mutlu Masal Photography ile...
Yağmurla ıslanmış yollara inat, su birikintilerinden hoplaya zıplaya geçen Sevgili Elif ve Sevgili Gürkan ile eğlenceli çekimin ardından bu sene Haziran ayında düğün çekimlerini gerçekleştirmek üzere ayrıldık, inşallah düğün sonrası bebişlerini de birlikte karşılarız bu güzel çiftimin diyerek hepimize sağlıklı ve mutlu bir haftasonu diliyorum :)








18 Nisan 2012 Çarşamba

Güzel şeyler filizleniyor :)

Bir açık bir kapalı, bir güneşli bir yağmurlu, bir sıcak bir soğuk olsa da havalar İstanbul'da güzel şeyler oluyor çoğumuzun hayatında :)
Mutluluklarımızın katlanarak artacağı, sevdiklerimizin bol kahkaha atacağı, hüzünlerin geride kalacağı, heyecanların soluksuz yaşanacağı ve hepimizin gönüllerinden geçenin olacağı günler yaşamamız dileğiyle...



17 Nisan 2012 Salı

Doğum Hikayesi: ÇINAR BeBeK

Soğuk bir İstanbul sabahında, güzel bir bebeği karşılamak için hastaneye ulaşan yaşıtlarımla bekledik bugünki Mutlu Masal Photography'nin kahramanı ÇINAR BEBEK'i :)
Doğum öncesi hazırlıkların tamamlanmasının ardından güzel annemiz ve babamız ile ameliyathaneye girdik ve heyecanla, gözyaşlarıyla birtanecik oğullarını karşıladık. Bembeyaz teni, pembe dudakları ile maşallahları üzerinde toplayan bu tatlı bebek ailesine neşe ve etrafına mutluluk katarak herkesi kendine hayran bıraktı :)










Sevgili Hediye ve Sevgili İsmet dünyaya getirdiğiniz birtanecik oğlunuzla size sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerken daha nice heyecanlı anlarınızda birlikte olmayı umut ediyorum :)

16 Nisan 2012 Pazartesi

Renklerin dansını kaçırmayın :)

İstanbul'da yaşayıp, baharı özlemle bekleyenlerdenseniz sizleri Emirgan'daki Lale Bahçelerine davet ediyorum :) Büyükşehir Belediyesi'nin birkaç senedir düzenlediği lale festivali ile muazzam bir görüntü kazanmış olan bu eşsiz mekan, mis kokulu sümbüller, renk renk açmış laleler ile 7'den 77'e tüm İstanbulluları beklemekte...
1-30 Nisan tarihleri arasında bizlerle buluşan lale mevsimini kaçırmayın ve Emirgan Korusu'na dikilen 48 türde 1 milyon 370 bin laleyi görmeden geçmeyin derim :)
Hepimiz için rengarenk ve mutlu bir hafta olsun...