12 Nisan 2012 Perşembe

Belgrad Ormanı'nı ilk kez görenler var aramızda :)

İlk kez gittiğimde herhalde ilkokuldaki piknik gezisindeydim Belgrad Ormanı'na, sonrasında üniversitede okurken ablamın arkadaşlarının peşine takılmış çokca da eğlenmiştim, 3. gidişimde ise kociş ile sözlenmiş en yakın dostlarımız Mert ile Pınar'ın nişanlarının ertesi günü idi, 4. gidişim de ise hamileydim sanırım, 5. ve son gidişimde ise yanımda yürüyen 4 yaşındaki cimcimenin annesiydim :)
Ben görmeyeli koşu parkuru yenilenmiş, İstanbul'un karmaşasına, telaşına inat adeta merkezine gizlenmiş bir cennet gibi parlıyordu orman. Geçtiğimiz pazar gününden sonra biz boş kaldığımız, çekimim olmadığı haftasonu sabahlarında önce yürüyüş sonra ormanda kahvaltı keyfi için gideceğiz gibi sık sık, zira Nil bayıldı :)
Buarada fotoğraf makinem ile gittiğim ormanda benim gibi fotoğraf makinesi ile gelen minik cimcimem ile de uzun zamandır planladığım fotoğraf karelerini çektirebildik, fotoğraflar için teşekkürler kociş :)



7 yorum:

Hande dedi ki...

Ormanın dibinde oturmamıza rağmen geçen seneye kadar sadece 3 defa gitmiştim. Ama artık baharlarda sık sık gitmeye çalışıyoruz. Yazın ise kalabalıktan gidilecek gibi değil .)

Kuzzine dedi ki...

Harika !!!! Çok güzel fotoğraflar; özellikle içinde minik kızlarımız varsa !!!

Alev Özkan dedi ki...

walla ben bir kez gittimği hatırlıyorum ve her pazar gidelim diye planlıyorum ama bir türlü kısmet olmadı... çok güzel kareleriniz olmuş Nil ve senin...

annesiningülü dedi ki...

çok güzelsiniz :D

Zeynep'in Evi dedi ki...

fotoğrafçı anneyle fotoğrafçı kızı sizi yerimm:)

elif-kayra dedi ki...

maşallah nazar değmesin size

PıNaR dedi ki...

ılgaz o kadar memnun kaldiki orman ve guguk kuşu diyor devamlı en yakın zamanda tekrarlayalım