26 Şubat 2012 Pazar

Doğum Hikayesi: EGE BeBeK

Bugün sayfamı süsleyen minik bebek benim yıllarca sürdürdüğüm akademik kariyerimde birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri olan Sevgili Gülfem'in bebeği :)
Mutlu Masal'ım ile doğumuna eşlik etmemi istediğinde gerçekten çok sevindiğim güzel annemiz ile normal doğum beklediğimizden bir öğle saati hastanede buluştuk, eşinin telaşlı ve ailesinin heyecanlı bekleyişi ile doğumhanenin önünde volta attığı dakikalarda biz Sevgili Gülfem ile EGE BEBEK'i karşıladık... Normal doğumdaki o tarifi imkansız başardım, bebeğimi dünyaya getirebildim duygusu ile Gülfem'in oğlunu ilk görüşü bu defa yine tamamiyle mucizeyi anlatır nitelikteydi :)











Sevgili Gülfem ve Sevgili Umut dünyaya getirdiğiniz tatlı oğlunuz ile size sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerken, nice güzel anlarınızı bundan sonra da paylaşmak üzere diyorum :)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Harika görüntüler! Her doğum bir mucize ve beni en çok duygulandıran görüntüler, paylaşımlar; doğum anları. Bu mutluluğu hisseden bir annenin yüzüdeki anlam, gözlerini dünyaya açtıktan sonra gülümseyen bir bebek...