28 Şubat 2012 Salı

Doğum Hikayesi: ASLI BeBeK

Tatlı bir anne ve tatlı kızları var bugün blogumda :)
Çoğunuzun Alev Geziyor isimli blogu sayesinde tanıdığınız Alevciğim benim liseden arkadaşım, bizden bir üst dönem olmasına rağmen kız lisesinde okumanın sağladığı ayrımsız birliktelik ile kurulan arkadaşlıklardan :)
Alevciğimin tatlı mı tatlı Aysu isminde bir kızı vardı ve arkadaşım geçtiğimiz aralık ayında bir kız annesi daha oldu, doğum fotoğraflarını çekmek de Mutlu Masal'ıma nasip oldu :)
Arkadaşımın bu en özel ve heyecanlı anlarını fotoğrafladığım doğumda Alev'in en büyük destekçisi anneciğiydi... Heyecanlı bekleyişin ardından Alev ile birlikte girdiğimiz doğumdan yanımızda pespembe pamuk gibi ASLI BeBeK ile çıkarken ablası Aysu'nun ben ona çoraplarımı vereceğim ayakları üşümesin diye dediği kardeşi ile kavuşma anı ise görülmeye değerdi :)











Sevgili Alev ve Sevgili Hakan dünyaya getirdiğiniz 2. kızınız ile daha da genişleyen ailenizden mutluluk ve sağlık eksik olmasın, daha nice güzel anlarınızda birlikte olmak dileğiyle :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

annelerin bebekleri ile ilk tanışdıkları an , beni benden alıyor sanırım dünyanın en güzel karesi bu olsa gerek. Güzel kareler

annesiningülü dedi ki...

çok çok güzel :D
okula arkadaşı olduğunuzu yeni öğrendim, ne güzel kopmayışınız.

Adsız dedi ki...

Senin parmakların ne kadar tatlı öyleeee! :) Allah bağışlasın, Maşallah Aslı'ya!..
Ayrıca Alev Hanımın üzerindeki kalpcikli takıma ba yıl dııım :)

Hande dedi ki...

Maşallah bu güzel bebeğe :)