8 Haziran 2011 Çarşamba

Düğün Hikayesi: Özlem ve Tuğrul

Geçtiğimiz günlerde kına gecesi fotoğraflarını paylaştığım Sevgili Özlem ile oldukça kapalı ve yağmurlu bir mayıs gününde kuaförde buluşmamızla başladı düğün hikayesi çekimimi... Arkadaşları ve yakınları ile rengarenk geçen kuaför saatlerinin ardından da Sevgili Tuğrul'un gelmesi ile birlikte yağmurun durduğu sokaklarda dış çekime başladık :)
Yüreklerindeki güzelliğin ve samimiyetin yüzlerine yansıdığı sıcacık bir çift olan Sevgili Özlem ve Sevgili Tuğrul ile Mutlu Masal'larının sonunu keyifle yazdık :)











Sevgili Özlem ve Sevgili Tuğrul sizi tanımaktan ve bu mutlu gününüzde yanınızda olmaktan çok keyif aldım. Dilerim nice heyecanlı ve güzel gününüzde birlikte oluruz :)
Görüşmek üzere...

4 yorum:

Sayın KARACA dedi ki...

Gelinliğinin kollarındaki taşlı detay kesinli mükemmel olmuş. Çağla Şikelin gelinliğindede vardı bu ayrıntı ondada çok beğenmiştim. Allah bir yastıkta kocatsın :) bir ömür boyu mutlu olsunlar işallah :)
Nilaycım çok estetik. yapmış olduğun tasarımlı sunumlarsa ayrı bir renk katmış. Bütün çekimlerine akmaktan çok büyük zevk aldığımı bilmelisin :)

NiLaY dedi ki...

Canım çok teşekkür ediyorum yüzüme kocaman bir gülümseme kondu sayende, beğenin beni mest etti :)) öpüyorum kocaman..

kalemperest dedi ki...

çift sempatik fotoğrafçı sempatik olunca fotoğraflardan enerji fışkırıyor.. Ellerine sağlık canımcım..

Unknown dedi ki...

en cok o t-shirtü sevdimmmm =D