25 Mart 2011 Cuma

RÜZGAR'ın 1. yaş doğumgünü çekimi

Hayatımdaki en büyük dostlarım çocukluğumun, genç kızlığımın tanıklarıydı ve ben büyüyüp dünyayı insanların yüzlerindeki maskeler düşünce ki hallerini gördükten sonra 25 yaşından sonra kazanılan arkadaşlıklar dostluğa dönüşmez derdim... Derdim de ne büyük bir cehalet gösterirmişim :)
Berfu kociş sayesinde tanıştığım ve hayatımın son 4 senesine varlığıyla, dostluğuyla, en umutsuz anda yanımda olan omzuyla, karamsarlıktan tutup çıkardığı eliyle, herzaman güven veren sözleriyle ve sevgisiyle bugün hayatımdaki en önemli insanlardan biri...
Kocişle zaten iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum ama bir de Berfu'yu ve Sevgili eşi Gökhan'ı hayatıma kattığı için ayrıca bir seviniyorum :)
Berfu'yu anlatmak için kelimeler yetmez fedakar bir anne ve eş, çok iyi bir dost, mükemmel bir evlat, harika bir abla, düşünceli bir gelin, eğlenceli bir arkadaş, işine tutkun bir öğretmen kısacası herşeydir o...
Bu kadar güzel özelliğinin yanında fotoğraf işine ilk başlamaya çalıştığımda ve henüz hiç doğum fotoğrafı çekmemişken bana güvenip fotoğrafçı kuzenleri olmasına rağmen beni kırmayarak doğumuna alacak kadar yüce yürekli... Bugün Mutlu Masal'ımın sağlam temeller üzerine oturmasında en büyük katkısı olan insanlardan biri de sensin canım arkadaşım...
Ve işte bundan 1 sene önce benim de doğum fotoğraflarını çekerek dünyaya gelişine şahitlik ettiğim RÜZGAR'ımız 1 yaşında oldu. Anne ve babasının onun için hazırladığı mükemmel doğumgünü davetine hastanede bir normal doğum beklediğimden dolayı üzülerek katılamadım ama kendimi affettirmek için de işte bu çekimleri yaptım :)









Sevgili Berfu ve Sevgili Gökhan hayatım ile ilgili kurduğum iyi ki cümlelerinin başında sizler geliyorsunuz, en özet haliyle iyi ki varsınız :)
...Sizi Seviyorum...

11 yorum:

PıNaR dedi ki...

Ben bile dış kapının mandalı olmama rağmen çok sevdim Berfuyu da oğluşunuda . Neysem en sonunda tanışabileceğiz. Nilim ellerine sağlık Rüzgarın çok güzel pozlarını yakalamışın . Nice güzel yaşlara inşallah.

NiLaY dedi ki...

Niye dış kapının mandalıymışsın canım benim sen de benim işte o bahsettiğim genç kızlığımın en büyük armağanısın :) evet yaa bir an önce pazar olsun değil mi ama, Nil çıldıracak mutluluktan :))

Meyra dedi ki...

okurken bile dostluğunuzun gücü hissediliyor..bende 25 e kadar inanmazdım sonradan dost edileceğine ama yaşayarak öğrenen şanslı insanlardanım canım:))
oğluşuda pek tatlıymış..

İkiz Annesi dedi ki...

Çok güzel fotoğraflar.Doğumuna tanıklık ettiğin bir bebeğin bir yaşını kutladığını görmek ne güzel bir duygudur.Hele de sizin gibi can dostu olunca.
Rüzgar paşanın yeni yaşı kutlu olsun:)

Burcu Çalışkan dedi ki...

duygusal arkadaşım benim yine neler döktürmüş, dostluğunuz daim olsın diyorum :)) rüzgara gelince gülücükleri hiç eksilmesin yüzünden nasıl şeker çıkmış karelerde ellerine sağlık :)

Chilek dedi ki...

Ne kadar güzel dile getirmişsin Nilaycım, dostuluğunuz daim olsun:) Rüzgar hem ismine hem kendisine bayıldım, maşallah:))

kadınlar sitesi dedi ki...

çok tatlı maşallah çokta güzel yakalamışsınız resimlerini elinize sağlık

Unknown dedi ki...

suratina bak sunun cok seker...
son fotografi cok begendim ben !

çeşnici Handan dedi ki...

Nilaycığım, bu şekeeeeer bir şey nice mutlu yılları olsun inşallah.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Aman Allahım bu kadar mı sevimlilik olur?Rüzgara nice sağlıklı,mutlu yıllar.Tabiki anne ve babasıyla beraber.Eline sağlık canım.
Sevgiler:)

Unknown dedi ki...

ne güzel dile getirmişsin duygularını ve ne mutlu ki bu sözleri dile getirebildiğin bir dosttun var etrafında :) nazarlardan korusun dostlugunuzu yaradan...maşallah güzellikleri hem cocuklarına hem bizlere yansıyor:) ellerine sağlık sevgiler canım :)