11 Şubat 2010 Perşembe

Sobelendim :)


Sevgili Demet sobelemiş beni. Blogumun ilk sobesini heyecanla yanıtlıyorum :)

Nereden başlayacağımı bilemeden ortaya karışık yazıyorum, hakkımda bilinmeyen 7 ilginç özellik:

1. Tatlıya düşkün biriyimdir. Her öğün sonunda ağzımı tatlandıracak şekerli bir yiyecek bulamazsam o yemek benim için yarım kalmış demektir.
2. Çocukluğumdan beri hala severek süt içerim. Kahvaltıda çay mı süt mü tercihinde, hiç tereddüt etmeden sütü seçerim..
3. Haddinden fazla kin tutarım. Aslında kin tutarım demeyelim de ne yapılan iyiliği ne de yapılan kötülüğü unuturum, hafızam çok kuvvetlidir yani :)
4. İnsanların hayatlarındaki en önemli günün doğumgünleri olduğunu düşünür ve mümkünse tüm sevdiklerim doğumgünlerini unutmamaya, atlamamaya ve kutlamak için bir organizasyon düzenlemeye çalışırım.
5. Kızım Nil'in doğumundan sonra oldukça duygusal ve sulugöz biri oldum. eskiden aile içinde adım gamsız'ken, şimdi resmen gözyaşlarını en ön sıralarda konuşlandırıp yaşlı bir amca veya ayağı tökezleyen birini gördüğünde hemen aşağı doğru yuvarlayıveren biriyim.
6. İlkokul yıllarında yüreğimde filizlenen konservatuar aşkım, adam gibi bir üniversite okumam gerektiği sebebiyle ailem tarafından görmezden gelindiği için şimdi kızımın iyi bir sanatçı olmasını istiyorum.. mesela bir heykeltraş veya bir balerin ya da bir udi :)
7. Tam bir deniz tutkunuyumdur. yüzmeyi çok sever, ayrıca iyi yüzerim :) su altı dalgıçlığım ile fotoğrafçılığımı birleştirerek, o mavi dünyadan kareler yakalayabilmek en büyük hayalim..

sobelenmemiş kimse kalmamıştır herhalde bu konuda :)

Sevgiler...

2 yorum:

Demet dedi ki...

Nilaycım teşekkürler,
biliyor musun ben de sanatla ugraşmak en çok da fotografı isterdim ama malesef yönlendirmelerle bu noktaya geldim müh.okudum.. hala da uktedir içimde fotografla ugraşayım meslegim haline gelsin.. ne güzel sen bunu başarabilmişsin ..çok öpüyorum sevgiler,

NiLaY dedi ki...

evet Demetcim ben hem muhendis oldum hem de yetmedi akademisyen kaldim okulda :)) simdi de dedigin gibi kendime yeni bir yol cizmeye calisiyorum, bakalim hayirlisi :)) ben de optum canim cok, sevgiler..