8 Eylül 2011 Perşembe

NİL kuzumun yenilenen RENGARENK odası :)

Koşturmacayla geçen, birbirini kovalayan günleri ve hızla geçen zamanı bana en güzel anlatan kanıt kızım... İşte bu geçen zamanla birlikte prensesimin artık büyüdüğünü ve Ekim ayı ile birlikte 3.5 yaşında olacağını fark ettiğimde artık Nil'i bebek karyolasından kurtarmanın vaktinin geldiğini anladım :) Çocuk sahibi olan anne-babalar bilir 3 yaş demek çocuk için neredeyse ergenlik dönemi kadar zor, evinizdeki küçüğün ben artık bebek değilim büyüdüm nidalarıyla geçen bir dönemdir ve bu dönemde onun da hisleri, fikirleri, zevkleri, istekleri, kendini ifade çabaları doruktadır :) Biz de böyle bir dönemde karar verdiğimiz oda değişikliğinde Nil'e sormadan karar veremedik ve sonuç olarak son zamanların çocukları arasında trend haline gelen iki erkek kuzenimizde de olan ve görerek sevdiği, sadece onu istediği pembe arabalı yatak odası ile kararımızı netleştirdik... Kendi yatak odamda kullanmayı çok arzuladığım ama kocişin sevmediği cibinliği de Nil'in odasına alarak arada girdiğim yatağında kendimi prenses gibi hissetmeye başladım :) Buarada duvardaki kalpler benim eserim :) Yapıştırmaların Nil tarafından söküldüğü ve ara ara dökülmüş boyaları kamufle etmek için parmak boyasıyla yaptığım bu kalpleri Nil'de denemesin diye boyacı abilerin yaptığını anlattım :) Yeni odamızın yatak örtüsü de tabii ki anneannemizin bir kırkyama eseri...



16 yorum:

Sayın KARACA dedi ki...

Maşallah maşallah ne kadar güzel olmuş. Her ayrıntı ince ince düşünülmüş gibi özenli. Küçük bir genç kız ile karşı karşıyasın anlaşılan. Umarım bir ömür boyu anne-kız ilişkisinin yanında arkadaş, dost, sırdaş olursunuz canım. Bu arada ben küçüklüğümü hatırlıyorumda hiç böyle renkli çocuk odası bilmezdim. Bizimkinler hep ahşap koyu kahve renginde olurdu. Alınan bebeklerde kutusuyla duvardaki rafa konulurdu :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Güzel gecelerde,güzel güzel huzurlu uykuları olsun Nil'in bu güzel odada :) çok şeker olmuş canım bayıldım ben :)

Nil dedi ki...

çok ama çok cici olmuş adaşımın odası. ben çok beğendim.

Deniz dedi ki...

Bayıldım, nefis olmuş

pempe gönlüm sende dedi ki...

Ne kadar güzel olmuş cıvıl cıvıl, tam cici kız odası:)

elif-kayra dedi ki...

çok güzel cıvıl cıvıl bir oda olmuş gerçekten...
ayrıca o kalplerden bizim duvarlarada gerekiyor :)) aynı durumlar bizdede var.

Sibelbek dedi ki...

gerçekten harika olmuş. güle güle kullansın odasını kuzu :)))

elif ada dedi ki...

Muhteşem olmuş. Keyifle uyusun yatağında, güzel ve rengarenk düşler görsün

Kitapçokseveranne dedi ki...

oda süper olmuş. bu arada duvardaki 2 adet file rafların asılış fikrini sevdim. bende benimkini nasıl assam diye düşünüyordum.

prenses annesi dedi ki...

odayı çok beğendim. kız çocuklarının odasıda giysileride hep daha güzel oluyor. çiçili biçili. çok güzel olmuş.. güle güle kullanın..

Hande dedi ki...

Nil'in yeni odası süper olmuş. O odada pembiş pembiş rüyalar görsün :)

kalemperest dedi ki...

Bu takımın geldiği gün Nilüş'ün yaşadığı heyecan ve mutluluğa şahit olmuştuk tesadüfen.. Özellikle babası zili çaldığında koşup yatağın içine atlamasını, babasını yatağının içinde karşılamak istemesindeki tatlılığı unutmayacağım... Mutluluğun rengi pembe, hep hayatında olsun Nilüşümüzün...

Nilgün Komar dedi ki...

sevimli, sıcak ve neşeli bir oda olmuş.. güle güle büyüsün içinde sevgili NİL!

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

valla Nilaycım beni de koyun bu odaya bende kendimi prenses sanarım=) Çok güzel olmuş her bir ayrıntıyı beğendim minnoş kızın mutlulukla sağlıkla büyüsün yeni odasında.

Şenay- Doğam dedi ki...

Benım prensesım buyumuste...odasınımı yenılemıs... Doga gormesın pembe pembe :) kıskanır :) kardesını..

Vijdan dedi ki...

Çok cici Nil' ciğin odası :)
Kalplere bayıldım çok güzel olmuş...
Nice güzel günler geçirsin şeker kız odasında :)

Sevgiler