1 Haziran 2010 Salı

SUKAYPARK'taydık :)

Bu haftasonu aktivite böceği arkadaşlarımız Sevgili Pınar-Mert ve birtanecik bebişleri Ilgaz ile birlikte ailecek su kayağı yapmak için Bursa'ya gittik. Hatta gidiş günümüzü öyle bir ayarladık ki dünyaya gelişine hepimizin  fotoğraflarımla şahitlik ettiği Sevgili Ilgaz bebeğin kırkını da böylece Bursa'da uçurmuş olduk :)



Bursa gezimizde yalnızca iki aile değildik, özellikle extreme sporlarla ilgilenenlerinizin yakından tanıyacağı müthiş bir grup SKICIYIZ.BIZ'de bizlerle birlikteydi. SKICIYIZ.BIZ adından korkmamanız ve rahatsız olmamanız gereken bir oluşum çünkü kendileri yaz ve kış extreme sporları ile ilgili 5000 üyeli kocaman bir paylaşım sitesinin birbiririnden eğlenceli üyeleri. Kayak, snowboard, wakeboard, kiteboard, windsurf, scuba diving ve rafting gibi aklınıza gelebilecek her türlü extreme spora ilgi duyan arkadaşların bir araya geldiği, bilgi paylaşımlarında bulunduğu ve birlikte düzenledikleri aktiviteler ile yeni bir arkadaşlık çevresi yarattıkları bu süper oluşuma kocişle birlikte bizlerde kızımızın büyümesi sayesinde artık daha fazla eşlik edebilir olduk :)

Gelelim SUKAYPARK maceramıza... Ben zaten birkaç kere denememe rağmen snowboard da çok başarılı biri olmadığımı kendime Erzurum gezimizde bir kez daha kanıtlamıştım, o nedenle su kayağı yapmaya hiç niyetlenmedim bile. Ailemizi temsilen Sevgili kocişi serin sulara bırakırken biz Nil'le birlikte birtanecik arkadaşım Pınar ve Ilgaz'ımızla piknik edasında harika birgün geçirdik :)

Bursa'da 100 dönümlük arazi üzerine kurulu olan SUKAYPARK, ada, gölet, çocuk oyun parkı, yürüyüş ve koşulu spor, cafe-restaurant, spor kıyafeti satış ve kiralama mağazası, su kayağı okulu ve yeni başlayanlar için eğitim alanları olmak üzere kocaman bir tesis.



Bu tesiste, su kayağı da snowboard'da kullanılan her iki ayağında bağlı bulunduğu bir board tahtası yardımıyla yapılıyor, kabloların kollarınızla tuttuğunuz ipi çekerek size hız verdiği sistemde siz de ayaklarınız ve vücudunuzla kendinize yön vererek suyun üzerinde ilerleyebiliyorsunuz.


İşte su kayağı için hazırlanan SKICIYIZ.BIZ gençliği


ve onların dudak uçuklatan harika görüntüleri :)






Eğer siz de benim gibi dengenize ve gücünüze pek güvenmiyorsanız, daha kolay olacağını düşündüğüm dizlerinizin üzerinde yapabileceğiniz Kneeboard'u deneyebilirsiniz...


 Son olarak 2010 yazını en eğlenceli aktivitelerin yapıldığı SUKAYPARK'ı görmeden ve extreme sporlara ilgi duyuyorsanız SKICIYIZ.BIZ'e bir uğramadan kapatmayın derim ben :)

16 yorum:

Chilek dedi ki...

Canım inan ki çok özendim, suyun üzerine atasım geldi kendimi. Ama oraya gisince cesaretlenir miyim? Onu bilemiyorum tabi:))Güzel kareler için yine ellerine sağlık tabikide.

Hürrem Sultan dedi ki...

slm;

Blogundaki resimlere kesinlikle bayıldım :) Bunu meslek olarak yapıyor musun? Yoksa hobi amaçlı mı? Yani istersek düğün resimleri için kulis arkası felan anlaşabiliyomuyuz? Bilgilendirirsen çok sevirim.

Resimlerini takip edicem ...
Hoşçakal.

Burcu Çalışkan dedi ki...

biri hareketli bişiilerden mi bahsetti bak hemen ilgilmi çekti :))süper günmüş gerçekten eee nerede ertu beyi seçemedim ben bu boardla uçan arkadaşların arasında :))))

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel bir gün olmuş. Ben hemen verdiğin linke tıklıyorum

Adsız dedi ki...

Nilay'cığım ne güzel bir haftasonu olmuş bu böyle. Alternatif bir etkinlik, hemen sevdiim'e söyledim okusun yazını da biz de gidelim diye :) Ilgaz bebek de kocaman olmuş hem Ilgaz'a hem de NİL'e maaşallah :)

çakıltaş dedi ki...

nasıl ilgimi çekti, nasıl teşekkür etsem...
artık dalış yapamayacağım son operasyonum sebebiyle,çok üzülüyordum, yeni bişiler arıyordum, bu kadar denk gelir bir yazı...

Unknown dedi ki...

Nilaycığım, memleketimden bir parça da olsun göstedin ya bana, teşekkürler:))) Bursa'ya her gidişimizde sürekli niyetlendik Sukaypark'a gitmeye, ama bir türlü gidemedik:(( Bu arada grubun ismi de gerçekten süpermiş, daha sen yazmadan nasıl yaa diye gülmüştüm:)) Ayrıca Nil ve Ilgaz'a da kocaaman birer maşallah diyorum. İzmirden sevgiler.

handeguler dedi ki...

Ben bu Nil'i yerim ama. O minicik dişler, o gülüş, o kıvır saçlar :)
Aktivite çok süper. Resimlerde her zamanki gibi.

Unknown dedi ki...

Oh,oh ne güzel olmuş..BAk sayende öğrenedim..Ne oluşumlar varmış da haberimiz yokmuş..
Teşekkürler..

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Nilay'cığım ne guzel gezmişsiniz.cok değişik bir yer. İstanbul'da olsaymış süper olurmus.Artık yolumuz düşerse uğrarız:)öpüyorum canım sevgiler

ceydabural dedi ki...

tatlı kızının gülen yüzüne bittim :) maşallah
ılgaz bebeğe ve gamzeli güzel annesinede maşallah çok hoş kareler yakalamışsın :)

annesiningülü dedi ki...

anne ve bebişe birde kızın Nil'e bayıldım :) süper bir gün olmuş :)

Meral Erdoğan dedi ki...

nilaycim, ne guzel seyler yapmissiniz boyle... bu arada nil senden ogrenmis gulumsemeyi :) harkasiniz...

NiLaY dedi ki...

Chilek, valla bilmiyorum canım ama gelir umarım diyorum ya ben hiç heveslenmeden gittim ve döndüm :) muhakkak git ama süper bir yer :)

Hürrem Sultan, hoşgeldin :) profesyonel olarak yapıyorum fotoğrafçılığı düğün ve doğum fotoğraflarınız için buradayım :) daha detaylı bilgiler için mailden görüşebiliriz :)

Ada ve Deniz, kesinlikle süper bir gündü canım :) sevgiler..

Burcu, valla uçmak bir yana ilk gün ayakta suya çıkabilmek bile çok zordu canım, ki kociş 10 kere deneyip çıkamayınca pert oldu :)

Ececim, aynen öyle canım muhakkak gidin, Osi'yi de götürün harika bir parkı ve cafe'si var, diyorum ya ben Nil'le piknik tadında bir gün geçirdim süperdi :)

NiLaY dedi ki...

Çakıltaş, :) çok sevindim canım zamanında işe yarayan bir post olduğuna :) öncelikle geçmiş olsun ve su kayağında başarılar :)

Derya, bir sonraki Bursa ziyaretinde kesinlikle uğra derim canım, böyle aktivitelere meraklıysanız süper bir yer :)

Hande, çok sağol canım benim, darısı başına diyorum ve kocaman öpüyorum :)

Pınar, evet evet canım bu oluşum müthiş birşey adrenalini yüksek bir grup :) bizim için biraz fazla gençler ama olsun 30 yaş üstü üye sayısı da fazla ne de olsa ruhumuz genç :)

Tülin, canım haziran ayında izmit'te de açılacak Bursa uzak dersen belki oraya gidersin :) sevgiler..

NiLaY dedi ki...

Ceyda, teşekkür ederim canım benim :)

Bahar, aynen öyle canım gerçekten süper birgündü özellikle biz anne ve bebişleri için :)

Meral, bak yorumunu okurken yine güldüm canım :) teşekkür ederiz :)