19 Mart 2010 Cuma

ILGAZ bebeği beklerken...

Hayatımın en önemli iki insanı...
Biri lise yıllarımdan beri yanımda olan süper 6'lımın bir üyesi Pınar, diğeri ise üniversite yıllarımdan beri yanımdan hiç ayrılmayan dostum Mert...
Bu iki özel insanı anlatacak, hayatımdaki yerlerini tarif edecek, benim için taşıdıkları önem ve değeri ifade edecek kelimeleri bulmak gerçekten çok zor. Bu noktada söylenebilecek tek şey "Canlarım ikinizi de çok seviyorum" :)

Pınar-Mert çifti hayatımda yaptığım ilk ve tek çöpçatanlık çalışmamın sonucu olarak benim şahitliğimde süper bir düğünle dünya evine girdiler ve aradan geçen yılların ardından bu günlerde de tatlı bir telaş içindeler.. Cekirdek aileleri yakında aralarına katılacak olan ILGAZ BeBeK ile şenlenmenin heyecanlı bekleyişi içinde :)

Bir mucizenin daha gerçeğe dönüşmesine sayılı günler kaldı... Sevgili dostlarım Pınar ve Mert birtanecik oğulları için ismine ve şimdiden olması muhtemel asi ruhuna uygun korsan temalı bir oda hazırlamışlar :)
Bana da tabii ki bu güzel odayı, ILGAZ BeBeK'in anne karnındaki son günlerini ve birtanecik babasının ben fotojenik değilim gürlemeleri altındaki karelerini fotoğraflamak kaldı :)
Bu keyifli çekimde sürekli ILGAZ BeBeK'in yatağına yatmaya çalışan Nil'i zapteden kocişe de ayrıca teşekkür etmek isterim :))

Tabii bu bekleyiş içinde süper güleryüzlü ve eğlenceli anne-babasından da şen kahkahalar eksik olmuyor :)





Sevgili Mert fotograf çektirme konusunda mızıkçılık yapınca, ben de bol bol Pıtırcığımla oğluşunu fotoğrafladım :)

Işte birtanecik ILGAZ BeBeK'in özenle hazırlanan odasının korsan temalı yatak başı... Aktivite böcüklüğünde üstüne olmayan bu süper enerjik çiftten başka bir tema da beklenemezdi zaten :) ILGAZ BeBeK'in aktivite planı da şimdiden hazır 2 yaşında yüzecek, tek başına merdiven çıkmayı öğrendiği günde de snowboarda başlayacak :))

Bunlarda kapı isimliği ve halısı... Ben özellikle hem oda konseptine uygun hem de üzerinde adının yazılı olduğu halıya bayıldım. Bebek fuarında tanıştıkları bir firmaya yaptırdıkları halı gerçekten süper olmuş

Yatak süsleri ve oyuncakları

Bunlarda birtanecik anneciğin doğum için hazırladığı güzellikler... Kapı süsü, altın yastığı ve tabii ki içinde süper anıları biriktirecek olan doğum defteri

Sevgili Pınar ve Mert, o kadar kıymetli o kadar değerlisiniz ki benim için yaşadığınız bu heyecanlı günlerin sonunda sağlıkla kucağınıza alacağınız oğluşunuzla uzun, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum sizlere, tabii yine bizimle birlikte :)
ve Sevgili ILGAZ BeBeK, seni heyecanla bekliyor ve dünyaya geleceğin o ilk anında yanında olacağıma söz veriyorum :)

Herkese dostlarıyla birlikte geçireceği, mucize tadında güzel bir haftasonu diliyorum :)

30 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

herşey çok şeker ve özenli olmuş gerçekten bak bu görüntüler gaza getiriyor beni haberin ola :)) bebişlerine sağlıkla kavuşsunlar o anlara ait güzel fotograflarıda görelim canım

Mlke_Btkn dedi ki...

yok yok sen bana ya nikah tazeleteceksin, yada yeniden hamile filan kalıcam yani ;)
bu kadar mı güzel anlatılır, resimler de bir güzel ki sorma,
bir daha ki hamilelğim de fotoğraflarımı sen çek mümkünse :)))

ayrıca arkadaşının gamzesi de çok güzel bayıldım maşallah,
Allah hep güldürsün Ilgaz bebekte hayırlısyla gelsin süper aile olsunlar,
çok güzeller...

mutluluklar...

Tuğba dedi ki...

fotoğraflar herzamanki gibi mis olmuş!! sevgili Mert ve eşini şimdiden tebrik ediyorum..anne-babası gibi güleryüzlü ve NiLaY teyzesi gibi içten, samimi bir çocuk olsun inşallah :-)

NALAN dedi ki...

Herşey çok güzel görünüyor..
Hayırlısıyla ILGAZ bebeğide kucaklarına alırlar büyütürler inşallah.İnsanın hayatında böle güzel dostlukların olması mutluluklarına tanıklık yapmak çok güzel bir duygu ..

mutlu hafta sonları canım..

NiLaY dedi ki...

Melikecim, nasil isterim seni fotograflamak bilemezsin :) ozaman soyle yapiyoruz onumuzdeki evlilik yildonumunuzde cekimlerle dugununuzu tekrarliyoruz, sonra da yeni evliliginizi bir bebekle taclandiriyoruz, nasil fikir ama :)) Pitircigim gamzesi dedigin gibi cok guzeldir, Nil'e hamileyken gamzeli olsun diye yedigim ayvanin haddi hesabi bilinmez ama olmadi maalesef :)) bir de derler ya kime bakarsan ona benzer diye, bol bol pinara ve burcuya baktim ama o da ise yaramadi :))

Burcu, amacimi anladin yani sonunda :) bak samimi dostlardan bir siz kaldiniz hadi ama sekerim :))

Tugbacim, cok tesekkur ederim canim benim bu guzel, yuzumde guller actiran yorumun icin :)) amin diyim bari, utandim daha birsey diyemiyorum :))

Mlke_Btkn dedi ki...

heheheh :)) nikah tarihime birşey kalmadı, 04/04 ;)

NiLaY dedi ki...

Melike, super tarih o gun benim dogumgunum :)))

Nalan, kesinlikle haklisin dostluk konusunda. ben bu konuda kendimi cok sansli goruyorum cunku gercekten sirtimi dayayabilecegim super arkadaslarim var :)) sevgiler, iyi haftasonlari..

dusunenbalik dedi ki...

Çok güzel çok doğal resimler.
Ilgaz bebeğin oyuncaklarına bayıldım ben :p :D

sevgi dedi ki...

arkadaşına allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah. Allah mutluluklarını daim etsin. resimler şahane, eşyalar ve oyuncaklarda çok şirinler. Herşey harika görünüyor. allah güle güle kullandırsın inşallah. Amin...

SERRA dedi ki...

merhaba bloğuma hoşgeldiniz, çok güzel fotoğraflar..eğitim aldınız mı bu konuda,güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle..sevgiler

bir güzel çift dedi ki...

Bende hamile olursam bizim eve de gelir misin noluuurr :)) ne şen kareler yakalamışsın.

zühra dedi ki...

Ben de çok kıskanıyorum. Hamileliklerimde kendimi hiç sevmediğim için foto dan hep uzak durdum. Ama çokkkk pişmanım.

NiLaY dedi ki...

Dusunenbalik, pinar ve mert'in fazla rahat tavirlariyla fazlasiyla dogal oldu tabii pozlar :) oyuncaklara gelince benim de gozum kaldi birinde ikisinde :))

Sevgi, tesekkur ederiz iyi dileklerin icin. dedigin gibi simdi saglikla kucaga alma zamani bebislerini, Allah tum hamilelere saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin, sevgiler..

Serra, sen de bana hosgeldin :)) fotograf icin bir donem IFSAK'ta temel fotografcilik egitimine katildim gecen sene. o gun bugunde kendimi gelistirmeye calisiyorum iste :))

Bir guzel cift, valla memnuniyetle gelirim, cok da mutlu olurum :)) ee hayirlisi diyelim bakalim ozaman :))

Zuhracim, ayni durumdayim canim ben de seninle. toplasan 10 tane hamile pozum ya vardir ya da yoktur.. ben de pisman olanlardan oldugum icin, simdi kimi gorsem hamile bol bol fotograf cektir diye tembihliyorum :))

lolipu dedi ki...

çok tatlı bir çift, ben nerden tanıyorum derken hatırladım. OKAN BAYGÜN'e çıkmamışlar mıydı?

NiLaY dedi ki...

Lolipu, kesinlikle supersin, bu nasil bir gorsel hafizadir yahu :)) pinar ve mert 3 hafta once disko kralindaydilar.. kendileri skiciyiz.biz adli kayak ve snowboard sitesinin yoneticilerindendir, diyorum ya aktiviteler onlardan sorulur :)) sevgiler..

chunlibeauty dedi ki...

resimler harikaa!! Allah saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin :)

lolipu dedi ki...

grafik tasarımcı olmamım bunda bir etkisi olabilir acaba:))) yok çok sevimli bir çifti ve sanırım sitesinin adından dolayı aklımda kaldı:)))

annesiningülü dedi ki...

ne tatlı ne şirin bir çift :)
bizde merakla bekliyoruz Ilgaz bebeği

Nedret dedi ki...

Bloguma hoşgeldiniz. Her zaman beklerim. Sevgiler.

ceydabural dedi ki...

yakında bu tarz bir çekim yapmanın heyecanını yaşarken ben
senin karelerine bayıldım :)
sağlıkla kucaklarına bebeklerini almak nasip olsun

Unknown dedi ki...

Güzel gözlü arkadaşım yine bakmayı bilmiş yakalamışsın süper pozlar... Nasıl bir heyecan var şimdi o evde çok iyi anlıyorum.. ILGAZ bebeği sağlıkla kucaklarına alacaklar inşallah.. Dünyanın en muhteşem duygusuyla tanışmalarına az kalmış ;)
Pınar ve Mert'e bu güzel duyguları doya doya yaşayacakları "aşk" dolu bir süreç diliyor, ILGAZ bebeğin de güzel haberlerini bekliyoruz..
BERFU&RÜZGAR&GÖKHAN

April dedi ki...

Nilay ablacım, inanamıyorum ya Pınoş'un hamileliği ne şeker olmuş, maşallah...:)
Annemle birlikte baktım tüm fotoğraflara, bayıldım =)

PıNaR dedi ki...

herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum allah hep daha güzellerini nasip etsin isteyenlere.
Nilaycım bu kadar mı güzel duygulu anlatılır kızım kareleri nasılda oturtmuşsun valla mertide benide çok duygulandırdın. Bizde seni çok seviyoruz iyki varsın ayrıca bu bebekte emeğin desteğin çok büyük resmen sponsorumuzsunn:)
Arkadaşın olduğumuz içinde çok sanşlıyız bu çöpçatanlığı yapmasan nolurdu hiç düşünmek bile istemiyorum. Sen nilüşten bir tane daha yap resimlerini o zaman nasıl çekiyoruz gör bak :)
Herşey için çok teşekkürler dosluğun, uğraşların, emeğin, fotoğrafların, güzel anlatımın ve unuttuğum herşey için....

NiLaY dedi ki...

Chunli beauty, amin diyorum, tesekkurler :))

Lolipu, valla supersin onu bunu bilmem :) buarada siteye girme sansi buldun mu bilmiyorum ama cok sempatik bir topluluktur kendileri yaklasik 4500 uyeli :))

Baharcim, tesekkurler canim.. bakalim nasil bir yakisikli gelecek bu sefer :))

Neduk, tesekkur ederim ben de iade-i ziyaretiniz icin :) sevgiler..

Ceydacim, simdiden basarilar dilerim canim :) gercekten super heyecanli, bir o kadar da muhtesem bir an bir bebegin dogumuna sahitlik etmek.. ben de merakla senin karelerini bekliyorum :))

Berfucum, yerim sizin BERFU&RÜZGAR&GÖKHAN imzanizi :) Ruzgarimizi kucakladik, simdi sira Ilgazimizda :)) optum canim hepinizi..

Aprilcim, operim Sevgi teyzecigimin ellerinden :)) cok sirin olmus dimi Pinar, hamilelik yakisti :))

Canlarim Pinarim ve Mertim valla simdide siz aglatacaksiniz beni :) iyi ki varsiniz birtanecik dostlarim benim :)

mutfakcini dedi ki...

ah ah ben bebiş beklerken nerelerdeydin sen :)Mucizeler hepimizin olsun tatlım.Veeee mimlendinnnn :)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çok güzeller çokk, hemen maşallah diyeyim.:) Allah sağlıkla tamanına erdirsin dünyaya getirsin, mutlu mesut bir hayat nasip etsin.:)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

merhaba canım;
çok konuşmaya fırsat olmadı ama bi dahaki sefere inşallah bol bol konuşucam sizlerle.çocuklardan uzak olmak lazım sanırım :)

çok teşekkürler katıldığınız için :)

Adsız dedi ki...

SAGLIKLA KUCAKLARINA ALIRLAR INSALLAH ILGAZ BEBEGI.RESIMLERIN COK GUZEL BU ARADA.

Unknown dedi ki...

Tekrar merhaba hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Fotoğraflar harika

NiLaY dedi ki...

Ebrulicim, cok isterdim valla canim seni de cekmeyi artik torunlarinla cekerim :)) mimimi ogrendim yapicam :))

Onuncu koyun adami, amin diyorum :)) heyecanla bekliyoruz bakalim dogmasini bir melegin daha..

Dolunay, cok tesekkur ederim canim :))

Kendimce, sende bana hosgeldin :)) sevgiler..