19 Haziran 2017 Pazartesi

Kaş notları ve Oburus Momus

Evet bildiğiniz üzere hafta sonu itibariyle Kaş günlerimiz başlamış bulunmakta artık yaz döneminde kızların maceraları buradan yayında :)
Peki biz neden Kaş'tayız hemen onu açıklayayım öncelikle. Gerçi instagram hesabımı takip edenler bilirler geçen sene bizim tatlı halamız tatlı eşiyle birlikte Kaş/Antalya'ya yerleşti ve orada birlikte bir vejeteryan restaurantı açtılar.
Geçtiğimiz yaz kısa dönemli gelebildiğimiz Kaş'a bu sene resmen çıkarma yaptık :)
Geçtiğimiz yaz İpek Böceğimiz çok küçük olduğundan denizde çok rahat edememiş bu keyfi bu seneye bırakmıştık ki çok şükür bu günleri gördük :)
Şimdi Kaş'ın temiz havasında günlerimizi geçiriyor, müthiş doğaya hayran kalıyor ve bol bol temiz sularda yüzüyoruz.
Babaannemiz bu sene ufak bir de yazlık edinince bize de burada keyfimizce konaklamak kaldı :)
Kaş geleni kendine hayran bırakan ayrı bir post olmaya layık harika bir yer (kocişle benim için KAŞ = AŞK'tır ki yine o da ayrı bir post konusu olabilir :))
Gelelim halamızın restaurantı olan OBURUS MOMUS'a...
Vejeteryan mutfağı olarak Kaş'ta tek mekan olan Oburus Momus vejeteryan olmayanları da kendine hayran bırakan menüsüyle gerçekten göz dolduruyor (yemek ile ilgili aplikasyonlardan takip edebilirsiniz).
Sözün özü Kaş'a gelirseniz aşağıda birkaç örnek yemek görselini de eklediğim Oburus Momus'un lezzetli yemeklerinden tatmadan dönmeyin derim.
Zira gelirseniz garson olarak benim fıstıklarımı görme ihtimaliniz de çok yüksek :)






Hiç yorum yok: