16 Şubat 2010 Salı

Çantada ne varmış :)

Sevgili Ebruli beni mimlemiş, ilk kez diye de not düşmüş... Canım başarıyla gerçekleştiricem inşallah mimi :))
Öncelikle yaz aylarında sık sık çanta değiştirsem de her kış bir çantaya takıldığımı ve bütün kışı genelde o çantayla geçirdiğimi belirtmek isterim. Bu sene de siyah postacı çantamla mutlu beraberliğimizi sürdürmekteyiz :)
İşte çantamın içindekiler...


1. Birtanecik kardeşimin yıllar önceki bir doğumgünümde hediye ettiği ve severek kullandığım cüzdanım
2. Koçişle beraber Çeşme gezimizden aldığım boncuklu anahtarlığım ile ev ve ofis anahtarlarım
3. Giriş-çıkışlarda okutma zorunluluğunun yeni geldiği ve bu uygulamaya alışmakta zorlandığım için hemen çantamın ön gözünde bulundurduğum giriş karttım
4. Benimkini kızımız bozduğu için koçişten aşırılmış cep telefonum ve hergün biten şarjını kendine getirmek için bizimle ayrılmaz bir parça olan şarj aletimiz
5. Her an bir dosya lazım olur düşüncesiyle hep yanımda taşıdığım harici belleğim
6. Kış aylarında kullandığım ve bir meyve kokusu düşkünü olan benim için düşünülüp üretilmiş olan el kremim :)
7. Parfümüm
8. Islak ve kuru mendilim
9. Sabahları evden çıkmadan makyaj yaptığım için genelde yanımda makyaj malzemesi taşımam. Sadece olmazsa olmazlarım siyah ve yeşil göz kalemlerim ile parlatıcım ve rujum
10. Kızım için çantada bulundurulan bir kutu bonibon ve bir topitop :) (ne zaman nereye gideceğimiz belli olmaz, Nil'i bunlarla oyalayabiliriz :))
11. Son olarak pazar günü Babannesinin Nil'e hediye ettiği, günün sonunda Nil'in saçlarından çıkararak önce çöpe, "annecim toka çöpe atılmaz" uyarımın ardından çöpten alınarak çantama atılan tokaları :))

Bitti sanmayın :)
Tabii haftasonu Nil ile bir yere gidiyorsak, bu çantanın içindekiler yedek kıyafet, daha büyük bir ıslak mendil paketi, bisküvi ve ufak tefek oyuncaklarla bir sırt çantasına aktarılıyor. Allahtan haftaiçi yanıtladım mimi de bir de onlar çıkmadı :))
Mimi göndermeye gelince, ben yine bu mimi de yapmayan yapmak isteyen herkese gönderiyorum :)

4 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

Amman allahım buralarda bi fotoğraf aşığı daha varmış:)
bana da beklerim:)

NiLaY dedi ki...

hosgeldin Zeynep evet ben de fotograf tutkunlarindanim, gorusuruzzz :))

mutfakcini dedi ki...

Teşekkürler canım :)Çocuklu olunca ne ararsan bulunuyo çantalarda :)Küçükken benimkiler ben de öyleydim.Çokoprens'ten tut,ateş düşürücü şuruba kadar yok yoktu.tek tek inceliyim biraz daha dur :)

NiLaY dedi ki...

:) haklısın Ebruli kaplumbağa gibi evi sırtımızda taşıyoruz resmen aileler olarak.. allahtan büyüdükçe yükleri azalıyor :))