17 Ocak 2012 Salı

Düğün Hikayesi: Banu ve Beyhan

Blogumun bugünkü konukları bayram sonrası güzel bir İstanbul gününde düğün hikayelerini Mutlu Masal'ım ile fotoğrafladığım ve yarınlara sakladığım Sevgili Banu ve Sevgili Beyhan... Gözleri ile uyumlu inanılmaz güzel saç rengi ile beni kendine hayran bırakan Banu'yla çoğu gelinimle olduğu gibi ilk yarım saat içinde arkadaş olmuştuk bile. Kociş gibi sigorta sektöründe çalışan ve birbirinden tatlı ortak arkadaşlarımızın varlığını farkettiğimiz konuşmalarımızla zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığım bir gün geçirdik ve damadımızın da kuaför hazırlıkların ardından bize katılmasıyla birlikte kabarık gelinliği ve güzel yüzüyle göz dolduran Banu ve şık mı şık Beyhan ile dış çekimlerini tamamladık.
Kuaför hazırlıkların uzaması nedeniyle çekim planladığımız yerde gerçekleştirilemese de bulduğumuz mekanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışarak park içinde bize bakan şaşkın bakışlardan arınıp kuytularda çekimimizi yapabildik :)











Sevgili Banu ve Sevgili Beyhan bu heyecanlı gününüze eşlik etmekten ve sizinle tanışmaktan mutluluk duydum, dilerim daha nice güzel anlarınızda birlikte oluruz :)

Hiç yorum yok: