2 Mayıs 2011 Pazartesi

Haftaya güzel bir başlangıç: MUTLU MASAL yeniden basında :)

Geçen sene doğumuna şahitlik ettiğim bebeklerim bu sene birer birer ilk doğumgünlerini kutlarken, nişan hikayelerini fotoğrafladığım çiftlerimin bu sene düğün telaşını paylaşırken, düğün hikayesini fotoğrafladığım çiftlerimin heyecanla doğmasını bekledikleri bebeklerini ben de bu günlerde sabırsızlıkla beklerken ve MUTLU MASAL PHOTOGRAPHY her geçen gün piyasada kendine biraz daha yer edinirken benden daha mutlusu olamaz herhalde :)
Fotoğraf makinem sayesinde tanıştığım nice masal kahramanlarımla, dünyaya gelen nice bebeklerimle her geçen gün büyüyen ailem ile çıktığım bu yolda hayallerimin peşinden dolu dizgin koşarken Mutlu Masal'ımın Parents dergisinin Mayıs sayısında ve geçtiğimiz cuma günü Akşam gazetesinin Evlilik ekinde ufak tanıtım köşeleri ile kendine yer bulması doğru yolda olduğumun bir göstergesi benim için...




2010 yılının Ocak ayı itibariyle fotoğrafçılık sektöründe yeni bir moda haline gelen hikaye fotoğrafçılığında hızlı ve emin adımlarla yürümeye çalışan ben, bugün düğün hikayesi çekiminden kına gecelerine, doğum hikayesi çekiminden sünnet düğünlerine, doğum günlerine, baby shower partilerine, şirket etkinlik çekimlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede herkesin mutlu günlerini yarınlara saklıyorum ve haydi siz de gelin Mutlu Masal'ımın kahramanı olun diyorum :)

Herkese mutlu haftalar...

14 yorum:

Hande dedi ki...

Nilaycım ne güzel haberler bunlar :)) sevgiyle yapılan işler hep başarıya ulaşıyor. başarılarının devamını dilerim canım :)

elif-kayra dedi ki...

tebrikler nilaycım
başarılarının devamını diliyorum.

Adsız dedi ki...

nilaycım - elbette doğru yoldasın. tebrikler canikom :)

Sayın KARACA dedi ki...

Verdiğin emeklerin karşılığını görmek gibi yok değilmi :) her zaman başarılı olman dileğiyle Nilaycım. Tebrikler ;)

Burcu Çalışkan dedi ki...

Canım, emeklerinin karşılığının alınması nasıl güzel bir duygudur. Her geçen günün yeni başarılar getirmesini diliyorum en içten:)

Meyra dedi ki...

sen böyle karelerle tabiki başarıyı yakalarsın Nilaycım, tebrik ederim çıtan hep yüksek olsun..hafta başı güzel bir haber verdin:)

annesiningülü dedi ki...

tebrikler canım ;)

PıNaR dedi ki...

daha nice mutlu masallara tanıklık etmen dileği ile başarılı arkadaşım

çeşnici Handan dedi ki...

Nilaycığım emeklerinin karşılığında böyle güzel ödüllerle taçlanman senin doğru yolda gösteriyor. Başarılarını ve mutlu masallarını takibe devam. Sevgiler.

Selin Ergeçer dedi ki...

Canimm tebrik ediyorum,supersin :) Allah daha nice nice basarilar kismet etsin insallah :))

Unknown dedi ki...

süpeeeer cok sevindimmmm.. tebrikler =)

Bilges dedi ki...

canım harika cok mutluyum.. senin tatlı,içten,işine aşık, ve işini cok iyi yapan birinin en hakkıydı ve cok sevindim ben...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Tebrik ederim canım, başarılarının devamını dilerim. öptüm çok, sevgiler.

Syhn dedi ki...

bende tebrik ediyor gurur duyuyorum ;)