24 Şubat 2011 Perşembe

Doğum Hikayesi: GÖKSU BeBeK

Bugün yine bir blogger annenin Mutlu Masal'ını anlatacağım bugün sizlere... Aylar öncesinde başlayan yazışmamız aynı gün içerisinde çekimi planlamamız ile seri bir şekilde sonlandı, ikimizde birbirimizin yaydığı elektrikten memnun kalmıştık yazışırken, kimbilir belki de bu sanal ortamda değilde gündelik hayatımızda da tanışsak iyi anlaşan arkadaşlar olurmuşuz :) Çarşamba günü gerçekleşecek doğum için pazar günü aradım annemizi herşey yolunda mı diye sorup saat konusunda teyitleşmek için, evet yanılmamıştım sesi de, konuşması da gayet içten, candandı ve minik kızını karşılamak için de oldukça heyecanlıydı :)
Sabah hastanede buluştuğumuzda yıllardır tanışan iki dost gibi sohbet etmeye başladık ve bu sohbetimiz ameliyathane kapısında anestezi sonuçlarını beklerken de devam etti, hikayesini anlattı bana bugüne nereden ne badirelerle geldiğini yine de nasıl gülebildiğini nasıl ayakta kalabildiğini... 14 Şubatta yazmış çoğu detayını yaşamının önce isterseniz Bilge'nin hikayesini okuyalım birlikte, sonra da minik kızı GÖKSU'nun doğum hikayesini :)

Hastanede erken saatlerde başladı bekleyiş...


Ve sadece o gün değil, 9 ay değil, yıllar boyunca özlemle beklenen GÖKSU BeBeK dünyaya geldi


İlk kontrollerinin ardından, önce annesine uzaktan bir gösterildi,


Ardından hemen göğsündeki o sıcacık yere serildi :)






Sevgili Bilge ve Sevgili Özkan sizi tanımaktan ve hasret dolu kavuşmanıza şahitlik etmekten çok keyif aldım. Bu heyecanlı gününüzü Mutlu Masal ile ölümsüzleştirdiğiniz için teşekkür eder, minik kızınız GÖKSU ile genişleyen ailenizden huzurun, sağlığın ve mutluluğun eksik olmamasını dilerim...
Yer: Göztepe Medical Park Hastanesi

24 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Sağlıkla huzurla anneli babalı büyüsün kuzucuk inşallah :)

Pamuk gibi ...

gutguturuna dedi ki...

ödülünü almaya bloğuma bekliyorum:))sevgilerimle..

Zeynep'in Evi dedi ki...

Nilaycım herzaman oraya yalnız doğum çekimi için değil anneye de destek olmak sıkıntısına ortak olmak gittiğini hissetmişimdir..Göksuya güzel ömür diliyorum..

NiLaY dedi ki...

Elçin, inşallah canım benim, teşekkürler :)

Gutguturuna, çok teşekkürler canım böylesi anlamlı bir ödüle layık gördüğün için teşekkür eder, hemen gelir alırım ödülümü :)

Zeynep, canım yorumun beni nasıl mutlu etti anlatamam bunu hissettirebiliyorsam ne mutlu bana.. Fotoğraf çekimlerini fazlasıyla ciddiye alıyor ama bunu bir iş olarak görmüyorum çocuk sahibi olmak bence bu hayatta olabilecek en güzel mucize, en heyecanlı olay ve bende elimden geldiğince hikayesini yazdığım kişilerin yanında onları şak şak çekim yaparak rahatsız eden değil, iyisiyle-kötüsüyle en heyecanlı günlerini yakalamaya gidiyorum.. Hele bu doğumda dediğim gibi ameliyathane kapısında 1 saat ayakta annenin başında bekledim ve o sıkılıp paniklemesin, olumsuz şeyler düşünmesin diye de hep konuştum :) dediğim gibi böyle düşünmen beni çok mutlu etti canım, teşekkürler.. Sanırım bizim gibi duygusal insanlar öyle çok çok profesyonel olamayız, aman içimizdeki amatör ruh hiç kaybolmasın diyorum :)

Mia Wallace dedi ki...

muhteşem fotoğraflar... offf

Unknown dedi ki...

hayirli olsun ve cocuklariyla braber ömür boyu mutlu olsunlar insallah...
im bilir ne kadar heyecan vericiydi onlar icin.. hele yillar süren hasretten sonra.. cok güzel yazmissin.. okurken biraz duygulandim..
fotograflar zaten mükemmel =)

Burcu Çalışkan dedi ki...

Göksu bebek hoşgelmiş gerçekten. Yazdıklarınla annenin özlemini öyle güzel anlatmışın ki nilaycığım

mine dedi ki...

ne güzel, mutlu olaylara tanıklık ediyorsun enerjin günlüğünden de yayılıyor bebeğimize ömür boyu sağlık mutluluk diliyorum

çeşnici Handan dedi ki...

Nilaycığım Allah Göksu'ya analı babalı uzun bir ömür versin. Fotoğraflar her zaman ki süper. Ellerine sağlık. Takibindeyim ama yoğunluktan her zaman yazamıyorum bu yüzden kusuruma bakma. Sevgilerimle.

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

MAŞALLAH...
RABBIM Sağlık la mutlulukla analı babalı büyümek nasip etsin .
Kaderi güzel yazılsın..

Nilay Teşekkürler resimler beni mest ediyor.
Yeni bir yaşamın hayatın içine dahil olması ve ona bakıp da eskileri yad etmek ayrı haz benim için.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Eline sağlık canım.Yine duygulandırdın beni.Bir anne başka ne isterki!Allah çocuklarının acısını göstermesin.Uzun sağlıklı yaşam dililiyorum hepisine.
Sevgiler:)

NiLaY dedi ki...

Mia Wallace, teşekkür ederim :)

Sena, sağol canım benim, darısı isteyen herkesin başına :)

Burcu, gerçekten çok iyi yürekli biri Bilge, bundan sonra herşeyin gönlünce olması tek dileğim :)

Mine, çok teşekkür ederim canım, ben çok keyif alıyorum her yeni mucizeye şahitlik etmekten bunu size de yansıtabiliyorsam ne mutlu bana :)

Handan abla, bende aynı durumdayım herkese ara ara bakmaya çalışyıorum ama dediğin gibi yorum yapmak için pek vakit olmuyor, ben uzun zamandır benim bloguma gelen yorumlara bile cevap veremiyorum maalesef :( ama kalbim herkesle :)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Ödülünüz var, kabul ederseniz sevinirim..

Adsız dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün.Sizede bol bebekli çekimler :)Ne zevkli bir iş .

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

maşallah! ne buyuk mutluluk

Öyle çok şey var ki içimde ... dedi ki...

yine mükemmel fotoğraflar , muhteşem bir anlatım .. okurken sanki bende ordaymışım gibi hissediyorum her defasında...ellerinize sağlık :)
güksu bebek hoşgelmiş aramıza allah analı babalı büyütsün.
sevgilerimle,

annesiningülü dedi ki...

hayatları film gibi. sonu güzel olmuş :)
güzel bir ömür diliyorum ailesine ve Göksu bebeğe. sağlıcakla hiç ayrılmasınlar birbirlerinden

Unknown dedi ki...

Ellerin dert görmesin Nilaycım..
Pek güzel kareler yine...

Unknown dedi ki...

uzun bekleyişlerden sonra sahip oldukları bu şeker Göksuya senin vesilenle uzun ve sağlıklı mutlu ömürler diliyorum annesi ve babasıyla sevgiler canım :)

Bilges dedi ki...

CAnım benim yaaaa.. ne tatlı bir yüreğin var senin... nası tesekkür etsem bilemiyorum ki... sen biliyosun iste...:))))
harika yazmıssın,yasadıklarımı taa icinde hissetmissin.. canım rabbim sana o kocaman yüregin kadar mutlu bir hayat nasip etsin,eşin ve tatlı kızınla mutlu ve cok huzurlu ol..

Bilges dedi ki...

herkese o güzel yorumları icin cok cok tesekkür ederim... dualarınız kat be kat olup,sizi bulsun insallah.....

ceydabural dedi ki...

mutluluğa ortak olmak
böylesi güzel olsa gerek :)

feyza dedi ki...

çok şekerr bayıldım fotolara .yerim onuuuuuu

alev ertürk dedi ki...

nilay ahhh nilaaaaaaaay keşke benim oğluşum doğarken de senin gibi bir dost el benim sırtımda olsaydı harikasın daha ne denir ki!!!fotoğraflar ve dostlusun muhteşem anneye desteğin şahane sen sadece bir fotoğrafçı değilsin bunu her doğan bebek postunda bir kez daha anlıyorum bayılıyorum ben bebiş haberlerine :))) yüreğine sağlık..